Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

elf elf elf

Av Martina - 13 oktober 2011 19:40

Idag lade jag en andra beställning på elfs sida. 40% rabatt på allt! Det är lite för bra för att motstå... Så jag och Marianne gick ihop och lade en monsterbeställning. En sån beställning som man bara kan lägga när det är 40% på redan jättebilligt smink. Man får så mycket för pengarna! Galet skoj. Och lite farligt. Detta beställde jag, denna gången:

  



Har ju varit i Karlstad några dagar, men idag var jag tvungen för att åka hem och ordna med lite papper till oika myndigheter. Till min stora glädje låg en avi från posten i den stora högen med mestadels skit och det var min första beställning från elf som hade anlänt! Galet bra, beställde i torsdags och det hade kommit fram på TISDAGEN! Har inte hunnit pröva grejerna jättenogrant, men det verkar bra! De ögonskuggorna jag köpte är väldigt pigmenterade, ett av läppglansen är lite mintigt - känns fräscht, glittereyelinerna glittrar på rätt bra och mascaran gjorde mina fransar längre än jag visste att de var ;) Inte så fylliga, men lätt värt 16 kr! Enda nackdelen var att en ögonskugga var förstörd och att läppstiftet inte syndes alla på mina läppar. Men har mailat elf och ska se om jag inte kan få en ny skugga. Imorgon kanske jag visar lite mera av produkterna, hur de ser ut på, om ni har tur ;) Min mobilkamera är ju dock rätt kass och gör inte färgerna rättvisa, så kanske borde låta bli..

Borde ju såklart tagiten bild för att visa förpackningarna grejerna kom i, men blev som ett barn på julafton och slet upp allt hehe. Ska försöka komma ihåg det nästa gång så ni får se.
   

Har varit på stan och fönstershoppat med Tezzi. Blev också lite riktig shopping. elf har visserligen foundation, och moisturiser, men just foundation vill jag gärna köpa "manuellt" så man vet att det blir rätt. Det är nog så svårt i butik så dumt att chansa. Billigt blir dyrt om den är fel. Och med 20% rabatt på Kicks slog jag till på L´OREALs True Match. Det var verkligen en True Match!
Har på sistone youtubat och googlat otroligt mycket om makeup (särskilt elf, såklart :P ) och en tjej vars blogg jag hängt på mycket rekommernderade NIVEAs Soft moisturiser, så högg en på H&M för 20 kr. Ska försöka ge min ubertorra hud en chans till ett bättre liv. Bättre sent än aldrig. Funny story - Tezzi köpte en grej på rea, eller trodde det iaf. Det stod 29 på skylten, hon fick betala 49. Medans jag fick betala 20 kr för nåt som enligt skylten kostade 29.

 


Inte mycket till inredning idag heller... Just nu är smink roligare, det använder jag ju i princip varje dag. Medans lägenhetsletandet står totalt stilla. Eller, letandet står inte stilla, men det går inget bra.


Och just det, jag har fått praktik på en bank. Ska bli vansinnigt spännande att se vad det kan innebära! Kanske är mitt bananskal. Vore på tiden! Ser väldigt mycket fram emot introduktionsmötet på onsdag må ni tro!


Tack och hej, leverpastej.

 
 
Marianne

Marianne

13 oktober 2011 20:18

Wiie! Och noo, hoppas det löser sig med ögonskuggan. Heh ja men eller hur, jag har börjat prenumerera på typ hundra st skönhetsbloggar - för smink ÄR roligast :)

http://cherryredcupcakes.wordpress.com

 
Ingen bild

Andrea

14 oktober 2011 00:30

1: Vad är det för blogg du "hängt på"? :)
2: Läst en dålig recension idag om 6-skuggspaletten du har där, vad tyckte du?
3: Och hur är läppstiftet? Jag ville ha det men det var slut när jag handlade, köpte ett annat men det var inget vidare...

Martina

17 oktober 2011 11:27

1. Mapeup chair på YouTube gillar jag. MissChevious (eller nåt sånt) gör sjuuukt snygga sminkningar.
2. Har inte fått hem den än, hoppas på att få hem den imorgon :)
3. Det här läppstiftet jag fick nu (från 1,5 GBP-linjen) var helt kasst, väntar på ett nu från minerallinjen, hoppas mer på det, har läst och hört mycket bra om "Natural Nymph"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 4 mars 2016 08:53

Hej och välkoma till min oerhört ouppdaterade inredningsblogg. Det blev lite många bilder och så, så tänkte att det smidigaste är att göra detta i ett blogginlägg. Så här gör jag mina egna labels, finns kanske smidigare sätt men detta funkar för mig ...

Av Martina - 9 juli 2015 10:14

Hoppla hej, var ett tag sen jag uppdaterade den här bloggen. Inredning och annat skoj är inte riktigt prio när man inte kan köpa nåt, men nu jobbar jag för stunden på IKEA så har både lite pengar över och inspiration! :)Idag tänkte jag dock visa mass...

Av Martina - 22 oktober 2013 11:18

Har väl inte direkt nåt speciellt att skriva om en regnig händelselös (hittills) dag som denna. Sitter hemma, i nya Karlstadhemmet, och gör det jag gör till större delen av dagarna - letar jobb, kollar facebook/pinterest/instagram/mailen 500 gånger, ...

Av Martina - 11 september 2013 18:50

Åh om man ändå vore rik. Satan i gatan vad brutalt snyggt man skulle ha det hemma. Mycket av det jag gillar är ofta så himla dyrt, eftersom jag är stort fan av industristilen. Men, ibland finns det ju faktiskt guldkorn på billiga ställen. Som Rusta. ...

Av Martina - 3 september 2013 11:45

Nu är det då äntligen dags. Christer ska bli min sambo. Vi ska träffas varje dag. Och lyxa till det med vardagsgrejer. Som att storhandla tillsammans! Inget mer "fan, jag hade visst ingen mjölk, det var hemma hos honom det fanns massor" och sånt. No ...

Presentation


Glad Martina som tänkte starta ännu en inredningsblogg. Men redan så här, alldeles i starten, inser jag att jag kommer sväva ut litegranna. Så det kan komma att handla om annat också. Som tatueringar. Eller nagellack. Eller typ vad som helst faktiskt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards