Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Martina - 17 februari 2011 20:33

Idag, bortsett lite vad jag tror är feber, skulle jag lätt kunna klicka på Gilla om mitt liv. Fick besked att om han jag hyr av inte vill flytta tillbaka så får jag ta över kontraktet, vilket vore fuuuullkomligt lovely. Så nu hoppas jag på det och ber alla hålla tummar och tår för att det blir så. Om ett litet tag är jag kanske i full gång med att måla och äntligen få göra fint - köpa fina kuddar och gardinger på indiska, sätta upp tavlor och hitta på en fiffig sänglösning. Saker jag hittills inte brytt mig om eftersom ALLT utom typ vitt skär sig mot mina väggar. Och jag är inget stort fan av vitt :P
Hoppas min roliga compact living bok kommer imorgon...

Sen känns det allmänt vrålbra att Lagerhauspraktiken börjar nästa vecka. Det är många som vill praktisera där men JAG ska göra det. Svårt att inte känna sig lite bra då. Jag älskar när saker har en tendens att ordna upp sig. Och jag är fullt övertygad om att det enbart är min egen attityd och inställning som ser till att det blir så. Eller ja, nästan iaf :) Tankens viljekraft, det är mäktiga grejer! En annan grej jag lärt mig - ihärdighet is the shit. Ringer man och "tjatar" tillräckligt länge (på ett trevligt sätt förstås) så är det inte ovanligt att saker går vägen.


  

Måste köpa de här helfestliga stämplarna! Med risk att alla i min närvaro blir stämplade i pannan. Förhoppningsvis av den vänstra X)
Datorn skulle bli bombarderad med Dislike. Skräp!


Over and out!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Glad Martina som tänkte starta ännu en inredningsblogg. Men redan så här, alldeles i starten, inser jag att jag kommer sväva ut litegranna. Så det kan komma att handla om annat också. Som tatueringar. Eller nagellack. Eller typ vad som helst faktiskt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards