Alla inlägg under december 2011

Av Martina - 7 december 2011 18:05

Idag har jag gjort nåt jag inte trodde jag skulle göra på iaf 7 månader - skaffat ny mobil! Och inte vilken som helst, utan en vit samsung galaxy S2, den jag skrev upp på min önskelista bara här om dagen. Hur sjutton gick detta till undrar man kanske? I sure did. Lät ju för bra för att vara sant, men efter ha dividerat med den stackars försäljaren i 1 timme och både ha fått telefonen alldeles gratis OCH halva priset på abonnemanget fram till påsk så kände jag mig mogen att slå till. Trots att det är 3 abonnemang ringer jag gratis till både Telia och Halebop, vilket var mitt mål.
Det enda som är lite synd är att jag får släppa mitt 11 år gamla nummer, men jag känner mig redo för nåt nytt haha.
Jo, jag betalar fortfarande för skittelefonen. Men efter att ha ringt till tele2 och bytt abonnemang (den telefonen och det abonnemanget kommer ju inte användas alls) så blir den nya månadskostnaden, trots ett extra abonnemang, ändå billigare. Ny telefon, billigare räkningar? Ja tack, varför inte?


 

Sen så köpte jag, trots mitt gnäll om obefintlig julkänsla, lite julprylar på Indiska idag. Kanske var det den hatade snön som ändå fick mig att införskaffa lite julkulor och en girlang. Har gjort iordning en ljusbricka med massa fint. Bild kan ni tyvärr inte få förrän min Galaxy anländer, vilket torde vara på fredag. Blir till att springa hem på lunchen på fredag och hoppas att man slipper vänta till måndag. Juldekorationerna går förstås i lila, cerist, blått och lime. I sann Indiska-anda. Faktum är att julkulorna är några av dem jag la upp i...går? Så fina! Och så var det 20% rabatt...

Ska om en stund dra mig ut igen, inte alls sugen på det, men ska spela Alfapet med mamma och mormor. Vårat lilla onsdagsnöje. Utöver att köpa nya telefon. Har redan beställt 3 skal till mobilen på ebay. Ca 21 kr. För alla. Inklusive frakt. Har sagt det förut men säger det igen - gotta love ebay! 

Av Martina - 5 december 2011 20:08

Ja, idag hade jag då hyresvärden här. Det var trevligt och jag fick fina välkomstrosor. Vi gick igenom lägenheten och jag visade honom skavankerna jag upptäckt under mitt 1,5 år här. Det var inga konstigheter och han noterade allting.
Vi diskuterade om jag kanske skulle måla rummet, vilket jag inte direkt har något emot. Det är rätt kul att måla :) Och att tapetsera hela rummet har jag nog ändå inte råd med. Vill ju bara ha ljusgrått, så det blir nog bra det, så kan jag lägga tapetpengarna på hall och kök istället. Och målningen kan jag ju få gjord relativt snart förhoppningsvis!


Färgskalan i mitt rum kommer bli nåt i stil med denna:
  
Jag tänker Ljusgrå väggar och roliga, varma, färggranna detaljer, kombinerat med rått industialistiskt. Oh så snyggt!

I övrigt fryser jag som en tok ikväll, mina händer är vampyriga - gula och tomma på blod, kan man tro iaf. Kanske blir bättre när jag fått i mig lite kvällsmat.

Av Martina - 4 december 2011 20:05

Att få ordning på mitt hem kändes ett tag så väldigt avlägset, för att inte säga omöjligt. Men nu känns det faktiskt möjligt. På en vecka har jag jag ordnat säng och tvbänk för 550 kr. Lite tragiskt att en sån sak som tvbänk ska ta 1,5 år att ordna, men så är det när man är arbetslös. Desto roligare när man fick tag på en för 200 kr. Det blev ingen Hemnes, men en Markör, som ju är i samma anda. Så skönt att slippa röran i Expediten, som nu får agera sko/diverse-hylla i hallen :) Om nån nu bara ville ge mig en dator, eller ett jobb, så vore lyckan total!!

Nåt julpynt har det inte blivit än här hemma och jag är skeptisk till att det kommer också, med orangea, gula och ljusblå tapeter är det inte mycket som för sig bra i julpyntsväg. Siktar in mig på nästa år tror jag!
Tv-bänken fick sig en ljusslinga, även om den kanske inte är direkt julig.


 
Min mobil är ju numera stendöd, så fick låna älskens telefon för att ta en bild och den kameran är inget vidare, men tills min nya skitmobil kommer får denna duga!


          
Nästa år ska jag nog få det lite julfint iaf. Här är lite fina juldekoration från Indiska och Rusta.


Imorgon kommer min hyresvärd på besök, han kommer med en välkomstblomma och vi ska göra en liten lägenhetskoll. Ska visa skavanker och sånt som behöver ordnas och prata lite om det kommande tapetseringen. Ska bli skoj att träffa honom i.r.l, han har varit oerhört trevlig, hjälpsam och rolig i telefon så det blir nog kul.

Nu när jag slutat bita på naglarna igen är jag åter hooked på nagellack, så jag avslutar med ett litet tips som jag fick av Mary igen. Nagellacksälskare - se och njut!
http://www.beautyjoint.com/index.php?route=product/product&path=4&product_id=110

Presentation


Glad Martina som tänkte starta ännu en inredningsblogg. Men redan så här, alldeles i starten, inser jag att jag kommer sväva ut litegranna. Så det kan komma att handla om annat också. Som tatueringar. Eller nagellack. Eller typ vad som helst faktiskt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards