Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Martina - 19 augusti 2011 07:55

Jag gillar när folk använder material som är tänkt till något särskilt men gör nåt annat av det. Bygga bord, soffor och sängar av Europapallar med mera. Knappar, det är guds gåva till människor, känner jag lite grann just nu. De kan användas till massor, och det är framförallt så snyggt material! Har ju lagt upp lite grejer i de tidigare inläggen med knappar och jag ska ge mig på några grejer har jag bestämt. Så nu söker jag knappar med ljus och lykta. Hojta om du har lite hemma att bli av med vetja. Känner jag mig själv har jag snart en rätt ordentlig samling... Får jag dille på nåt måste jag ha det direkt, nu genast helst. Inte min bästa sida, men har nog värre :) Var på Myrorna igår och köpte ett gäng. 144st närmare bestämt.


   
Detta är knappsamlingen jag har för tillfället. Rätt så färglös :( Har hittills mest letat metallknappar, men nu, med massa ny inspiration och julklappstips behöver jag typ... Allt. Knapparna på bild 2 går nog till rinprojekt.



 
På tal om färg så har jag börjat gilla färg mer än någonsin. Har väl aldrig velat ha ett färglöst, vitt tråkigt hem, men nu börjar jag fatta tycke för det kitchiga litegrann... Funkar inte med min vision om ett asiatiskt / industrialistiskt hem!! Eller så gör det det, mitt hem är ju just mitt. Ska försöka tänka utanför ramarna lite. Som snubben på IKEA sa igår - försök komma ifrån inredningstidningarna ideal. Och jag tycker att många av hemmen i tidningarna är väldigt tråkiga och opersonliga. Så en salig blandning kanske blir kalas.
Dessa underbara färggranna glas kan man köpa på ICA för 10kr, nåt ICA sålde t.o.m 10 för 60kr ett tag. På tal om färg bara. Och billiga fina saker.



 
Över till nåt helt annat. Ursäkta detta röriga inlägg, det är ungefär lika rörigt som det känns i mitt huvud just nu, och har känts sen jag vaknade vid 5 och inte kunde sova. Min älskade (fast kasst omskötta) orkidé började leva helt plötsligt! IBland har man lite tur - att den finaste blomman behöver mig minst. Fullkomligt toppen! Bredvid står förresten några loppis-lamp-fynd som väntar på att byta färg, ett av många projekt som väntar.



 
Sist, men inte minst, snarare tvärtom - nytt hopp om ny lägenhet, som jag antagligen inte kommer få, eftersom jag är nr 7 på listan... Men ändå! Jag kommer iaf med på fina lägenheter numera, ett steg i rätt riktning. Detta är en sån fin, gammal lägenhet (dreggeeeel) på KUNGSGATAN i Örebro. Mitt emot Hanna! DÄR VILL JAG BO! Och se vilken kalasig pysselhörna jag kunde ha...


Imorgon vankas bröllop och nästa helg är det äntligen äntligen Lisebergsdags! Enda riktiga sommarnöjet för min del. Förutom Dublin, men det är i september, så det kankse räknas som extremt roligt höstnöje...?

Presentation


Glad Martina som tänkte starta ännu en inredningsblogg. Men redan så här, alldeles i starten, inser jag att jag kommer sväva ut litegranna. Så det kan komma att handla om annat också. Som tatueringar. Eller nagellack. Eller typ vad som helst faktiskt.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards